Karmička dijagnostika

O karmičkoj dijagnostici

Trajno oslobađanje od neke tegobe može se postići jedino ako se pronađe i razriješi njen uzrok. Karmička dijagnostika bavi se isključivo traženjem uzroka. Pravilno osvještavanje uzroka može dovesti do ozdravljenja od bolesti, poboljšanja partnerskih i drugih odnosa, financijskog stanja i ostalo. Uzroci tegoba ili problema mogu doći od naših predaka, prošlih života ili svega smo doživjeli u toku ovog života. Najčešće većinu problema uzrokuju traume koje smo doživjeli u našem djetinjstvu i to od osoba koje su nam bile najbliže, a to su naši roditelji.

Svaku traumu odnosno energetsku blokadu potrebno je osvijestiti i očistiti, jer će se ona u suprotnom opetovano pojavljivati u našem životu. Ponekad taj proces osvještavanja može biti bolan, ali ako se kroz njega prođe potpuno svjesno i prisutno istovremeno postaje iscjeljujuć za našu dušu i tijelo.

Karmička dijagnostika

Terapija karmičke dijagnostike

Terapija karmičke dijagnostike sastoji se od kraćeg razgovora terapeuta s klijentom u kojem terapeut traži uzrok iznesenog problema ili tegobe. Nakon dijagnostike odnosno utvrđivanja uzroka, terapeut vodi klijenta kroz meditativni proces kojim se rješava problem ili tegoba. Meditativni proces nije mentalni već isključivo energetski proces, kojim se oslobađa zablokirana energija i klijent kreće u svakodnevni život s takvom novom oslobođenom energijom i provjerava kolika se stvarna promjena dogodila.

Za uspješnu terapiju vrlo je važna uključenost klijenta jer terapeut dijagnosticira i vodi klijenta samo u smislu prijedloga što bi bilo korisno napraviti, ali se ne miješa u proces i ne može ga napraviti umjesto klijenta. Sva razrješenja i spoznaje događaju se u toku procesa i mogućnosti su vrlo velike jer se sve odvija na dubokim razinama, a ne na mentalu. Otpuštanje blokada osjeća se u tijelu u toku procesa u vidu raznih senzacija…olakšanja, vrućine, trnaca, emotivnih reakcija. Na kraju, svaka promjena koja se dogodila u procesu vrlo malo znači ako ju osoba nije primijenila odnosno integrirala u svoj svakodnevni život.

Karmička dijagnostika

Galerija

Karmička dijagnostika
Karmička dijagnostika
Karmička dijagnostika
Karmička dijagnostika

Poveznice

energetske blokadeenergetske blokade kao uzrok bolestienergetske blokade u tijelukako se riješiti energetskih blokadakako se riješiti traume iz djetinjstvakako ukloniti energetske blokademetode meditacijeoporavak od traumeosvještavanje uzroka bolestiosvještavanje uzroka tegobeozdravljenje od bolestipoboljšanje financijskog stanjapoboljšanje partnerskih odnosapotisnute traume iz djetinjstvapotisnute traume ranog djetinjstvarad na sebitraženje uzroka tegobeuzroci bolestiuzroci tegoba